Τζένιφερ Άνιστον: Δεν ήθελα να γίνω σαν την μητερα μου – Ήταν τοξίκη και πάντα στη θέση του θύματος

Η Τζένιφερ Άνιστον παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο Hollywood Reporter και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κοινωνία μας, για όσα την βοήθησαν να μείνει ταπεινή αλλα και για την απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά και να αφοσιωθεί την καριέρα της.

«Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω. Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα» είπε φωτογραφίζοντας έτσι την επίσης ηθοποιό μητέρα της Νάνσι Ντόου με την οποία για αρκετά χρόνια ήταν αποξενωμένες. 

Πέθανε η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον: Γιατί η Τζένιφερ είχε ψυχρανθεί μαζί  της | eirinika.gr

Στην συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους στο παρελθόν τα τάμπλοιτς και πώς το κάνουν σήμερα. Ενω δεν έκρυψε ότι την έχουν πειράξει τα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα.

«Ό,τι έκαναν τα ταμπλόιντς και τα μίντια στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων τότε, οι κανονικοί άνθρωποι το κάνουν τώρα. Αν και δεν έχω δει ταμπλόιντ εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Τώρα έχεις τα σόσιαλ μίντια. Είναι σχεδόν σαν τα μίντια να έδωσαν το σπαθί σε κάθε “κανένα”  που κάθεται πίσω από τον υπολογιστή για να είναι τρολ ή όπως λένε τους εαυτούς τους και να κάνουν μπούλινγκ στους ανθρώπους στα σχόλια. Οπότε, απλώς άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή».

Διαβάστε επίσης