Η Κόρα Καρβούνη για τον γάμο της: «Κουράστηκα και που τον έκανα, έκλαιγα»

Για τον γάμο της μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 21/10 η Κόρα Καρβούνη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Η ηθοποιός, η οποία τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Grand Hotel βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο γάμος.

«Φόρεσα νυφικό στον γάμο μου, το έφτιαξε ο αγαπημένος μου φίλος Άγγελος Μπράτης. Παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο των Αθηνών, στην Ομόνοια. Κάναμε πολιτικό γάμο και κουράστηκα και που τον έκανα. Πολύ δύσκολο πράγμα. Θαυμάζω πραγματικά τους ανθρώπους που οργανώνουν αυτούς τους τεράστιους γάμους. Εγώ κουράστηκα. Δε σκεφτόμαστε τον θρησκευτικό.

Δεν άλλαξε τίποτα μετά τον γάμο. Είναι ένα ψέμα αυτό που λένε, ότι όλα αλλάζουν. Συγκατοικούσαμε εξ αρχής και ήμασταν ήδη σαν παντρεμένοι οπότε, δε βρήκαμε καμία διαφορά μετά την τελετή. Πιο πολύ πρακτικά είναι τα θέματα για τα οποία παντρεύεται κανείς. Πέταξα κανονικά την ανθοδέσμη.

Καλέσαμε περίπου 40 άτομα, μετά κάναμε ένα μικρό πάρτι στο αγαπημένο μου μπαρ… Φυσικά συγκινήθηκα. Κάθε αλλαγή, ακόμα και η καλή είναι δύσκολη. Έκλαιγα πολύ πριν τον γάμο, συνειδητοποιούσα ότι μεγαλώνω… Είναι μια μεγάλη στιγμή στη ζωή του ανθρώπου ο γάμος. Δε το είχα φανταστεί ότι θα αισθανθώ έτσι. Δεν περίμενα ότι είναι τόσο μεγάλη αλλαγή, το συνειδητοποίησα δυο μέρες πριν» είπε η Κόρα Καρβούνη.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης