Χρύσα Ρώπα: “Εγώ έχω κατάθλιψη και παίρνω αγωγή”

Στην Ναταλία Αργυράκη και το “Καλύτερα δε Γίνεται” παραχώρησε συνέντευξη η Χρύσα Ρώπα, μιλώντας για τη συμμετοχή της στο σίριαλ “Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” αλλά και για την κατάθλιψη με την οποία έχει διαγνωστεί.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, όπως και για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, η Χρύσα Ρώπα σημείωσε ότι “Πήγα μέσω ενός φίλου στην Επίδαυρο και ερωτεύτηκα το μέρος. Νοίκιασα ένα σπίτι.. Ίσως ήταν μία περίοδος που δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω τι μου κάνω εγώ και για αυτό τα μάζεψα και πήγα στην Αρχαία Επίδαυρο. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι. Εγώ έχω κατάθλιψη. Παίρνω αγωγή γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία. Έχω πολύ καλούς γιατρούς, που αυτό το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση. Απλώς η Ελλάδα είναι εσωστρεφής κι εγωκεντρική. Εγώ για το burn-out είχα ακούσει πριν από 25 χρόνια, εδώ δεν αργήσαμε ούτε φτάσαμε”.

“Άκουσα τώρα ότι κάποιοι σύλλογοι απαγορεύουν στους ομοφυλόφιλους να δίνουν αίμα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορείς να τα δεις, ή σε τριτοκοσμικά μέρη” σημείωσε στην πορεία της συνέντευξης.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην έντονη και αρνητική κριτική που γίνεται στα social media αλλά και στα κοινωνικά φαινόμενα της εποχής μας, όπως η πολιτική ορθότητα, υπογραμμίζοντας πως αυτά επηρεάζουν κυρίως την τηλεοπτική πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, η γνωστή πρωταγωνίστρια είπε: “Ακούω τα πάντα με μεγάλη δυσπιστία. Αυτή η ηλεκτρονική εποχή που περνάμε, το να αγαπάς και να μισείς… Δεν τα ξέρω και πολύ καλά αυτά. Κάποιος μπορεί στα social media και να γράψει για εσένα τα καλύτερα έως τα πολύ χειρότερα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση η απορία μας: ‘Μα γιατί μου είπε αυτό και γιατί έγραψε εκείνο;’ Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ανυποψίαστοι. Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι νομίζουμε πως η τηλεόραση είναι οι πάντες. Ο κόσμος είναι έξω δουλεύει, βγαίνει έξω, αγαπιέται, πηγαίνει τα παιδιά του στις παιδικές χαρές. Και οι πολιτικοί κουτσομπολιό κάνουν, επίσημα, με τη βούλα. Ποιος πολιτικός να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη; Δεν αναλαμβάνει κανείς ευθύνες”.

Η Χρύσα Ρώπα, μιλώντας για το κοινωνικό γίνεσθαι της χώρας τόνισε: “Εγώ που είμαι άκρως αισιόδοξο άτομο, δεν μπορώ πια. Τον Φεβρουάριο που κλείνω τα 69 δεν μπορώ να με ψήσω, να με παραμυθιάσω. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική πρόνοια”.

Αναφορικά για τη συμμετοχή της στο σίριαλ “Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” ανέφερε πως “Ήμουν ενθουσιασμένη και πριν πάρω τα κείμενα. Είναι μετρ του είδους οι Ρέππας – Παπαθανασίου. Τα political correct δεν τα καταλαβαίνω. Μιλάει η τηλεόραση για την τηλεόραση. Εσάς αφορούν. Δεν μου απαγόρευσε κανείς να λέω την Λέλα μου ‘χοντρούλα’. Η “Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” είναι το πιο ακομπλεξάριστο. Ενοχλήθηκε κάνεις;”

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης