Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Στο ζωντανό είναι εύκολο να γίνουν λάθη – Ο καθένας λογοδοτεί για τα δικά του λάθη”

Δηλώσεις στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκφράζοντας την άποψή της για τον ανταγωνισμό της σεζόν, τα μέλη της εκπομπής της που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και τις βολές που δέχονται δημοσιογράφοι και παρουσιαστές το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις εκπομπές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε πως “Πάντα έχω μια καλή ψυχολογία, σέβομαι όλους μου τους αντιπάλους αλλά ταυτόχρονα δεν φοβάμαι και κανέναν”

Στη συνέχεια ανέφερε, αναφορικά με τους συνεργάτες της, ότι “Τώρα στο επίκεντρο είναι ο Δήμος για δηλώσεις που κάνει για παρουσιάστριες, ο Παπανώτας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Φραγκολιάς με την προσωπική του ζωή, το κάθε θέμα είναι εντελώς διαφορετικό και θέλει άλλη διαχείριση αυτό συμβαίνει, όταν εκτιθέμεθα, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν επιλέγουμε πάντα τους λόγους για τους οποίους θα εκτεθούμε”.

Όσον αφορά τα όρια που κάποιες φορές ξεπερνιούνται στις τηλεοπτικές εκπομπές, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε πως “Στο ζωντανό είναι εύκολο να γίνουν λάθη αλλά από εκεί και πέρα είναι μια πολύ γενική κουβέντα. Ο καθένας λογοδοτεί για τα δικά του λάθη. Εγώ είμαι και της λογικής ότι όταν κάποιος αντιλαμβάνεται το λάθος του, μετανοεί και το δείχνει έμπρακτα δεν πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να εξαντλούμε την αυστηρότητά μας σε αυτόν που κάνει το λάθος”.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης