Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με έχει στεναχωρήσει – Εμένα αυτά τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Κάνοντας έναν πρώτο υπολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του Alpha τόνισε πως είναι ακόμη νωρίς για να βγάλει συμπεράσματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά το τέλος της συνεργασίας τους και τη μεταγραφή του στο Mega δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

«Δεν τον έχω παρακολουθήσει, έχω δει συγκεκριμένα αποσπάσματα, μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος. Δεν έχουμε μιλήσει. Του είχα στείλει ένα Χρόνια Πολλά το καλοκαίρι που είχε τα γενέθλιά του, μέχρι εκεί.

Πραγματικά εγώ δεν έχω κάτι αρνητικό με τον Ανδρέα. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ για τα χρόνια που ήταν μαζί μου και έχω πάρει πολλά πράγματα από τον Ανδρέα», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εννοείται πως με έχει στεναχωρήσει, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε, όλα καλά και του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Ο Ανδρέας είναι πολύ ευφυής άνθρωπος και θέλω να πιστεύω – αυτό που είχα νιώσει εγώ – ένας άνθρωπος με  όμορφη ψυχή. 

Δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει τίποτα. Αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα σε εμένα να βγει να τα πει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτά τα υπονοούμενα εμένα δεν μου αρέσουν, αν είναι κάτι, να βγει να το πει», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης