Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Ματούλα Ζαμάνη: «Όποιος την έχει παρακολουθήσει ως καλλιτέχνη ξέρει και ποια είναι»

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Blue Train βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/10 η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Εκεί τη συνάντησαν και οι τηλεοπτικές κάμερες και δε θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από το όνομα της Ματούλας Ζαμάνη.

«Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Φαντάζομαι το γιατί είναι για κάποιους λόγους που είναι έξω από τη δική μου ιδιοσυγκρασία. H Ματούλα είναι η Ματούλα. Όποιος την ξέρει και την έχει παρακολουθήσει σαν καλλιτέχνη, ξέρει πολύ καλά τι είναι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι επ’ αυτού» ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πρόσθεσε,

«Τη Ματούλα την αγαπάω πολύ, έχουμε μια σχέση αλληλοεκτίμησης και αγάπης. Γενικώς όμως εμένα δε μου αρέσουν τα σχόλια για τους ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση. Τα σχόλια όταν είναι λίγο αδιάφορα για εμένα, δεν τα παρακολουθώ. Από τη μια μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Έχω ένα χάρισμα σε αυτό…Δε μπορεί να με στεναχωρήσει κάτι που είναι κομμάτι της ύπαρξής μου».

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης