Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: “Πριν κάποιους μήνες παραλίγο να φύγω από τη ζωή”

Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε στην κάμερα του Buongiorno για τις αλλαγές μετά τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά και τις στιγμές που έφτασε στο σημείο να νιώθει πως πρόκειται να χάσει τη ζωή της.

“Έχω πάρα πολλή πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο για δημοσιότητες. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει όμως μόνιμα ακόμα, γιατί έχω κάποια πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα”, είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα.

“Μετά από αυτό που είχε συμβεί, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο. Είχα καταλάβει ότι, όταν είσαι μόνη σου σε κλειστό χώρο και δεν βγαίνεις και δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι. Τον τελευταίο καιρό “λύγισα”, πριν κάποιους μήνες παραλίγο να είχα φύγει από τη ζωή”, πρόσθεσε.

“Είναι απίστευτο πράγμα όταν παλεύεις 6 χρόνια, μετά τον θάνατο του άντρα σου, προσπαθείς να κάνεις πράγματα και να μην έχεις αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σου και να δίνεις χαρά στα παιδιά και να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου μόνη σου. “Λύγισα” αλλά ευτυχώς ο Θεούλης ήταν δίπλα μου… όλα καλά τώρα” συμπλήρωσε.

“Πάλευα με όλο αυτό χρόνια και δεν πήγαινα ούτε στους ψυχολόγους. Πίστευα ότι είμαι δυνατή αλλά μετά από σχεδόν 6 χρόνια κατάλαβα ότι ξαφνικά σε ένα μικρό διάστημα έχασα 9 κιλά. Καταλάβαινα ότι “φεύγω”. Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω με τον εαυτό μου αλλά βρήκα τη δύναμη και πάλεψα να γίνω καλύτερα” κατέληξε.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης