Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου και μη διαχειρίσιμου άγχους»

Για την έντονη ενόχλησή της από ρεπόρτερ αλλά και για την ιδιαίτερη περίοδο που περνά τους τελευταίους μήνες μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη δημοσιογράφο Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή Weekenders.

«Πιστεύω πολύ στην ευγένεια των ανθρώπων. Με ενοχλεί πολύ όταν ένας άνθρωπος δεν είναι ευγενής και δεν αντιλαμβάνεται τη θέση στην οποία βρίσκεται, τα δικαιώματα που έχει και τις απαιτήσεις που πρέπει να έχει από κάποιον ή σε ένα δημόσιο πρόσωπο. Γιατί το άκουσα κι αυτό, ότι αφού είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο εκτίθεμαι και θα κριθεί αυτό που κάνω. Το να λες την άποψή σου για τόσο σοβαρά ζητήματα με ένα logo μιας εταιρείας από πίσω σε άκυρο χώρο και χρόνο και ο άλλος να έχει απαίτηση από σένα να το κάνεις, με έκανε να αισθανθώ άβολα.

Ποτέ δε θα καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος να επιλέξει να σε κάνει να νιώσεις άβολα, από το να επιλέξει να σου πει έναν καλό λόγο ή να επιλέξει να μη σου πει τίποτα. Η ερώτηση από μόνη της δεν είναι άστοχη, παίρνει απάντηση πολύ ξεκάθαρη. Ο τρόπος που ειπώθηκε με ενόχλησε. Δε ξέρεις αν έχω πρόβλημα υγείας, γιατί πάχυνα ή γιατί αδυνάτησα, γιατί δε θέλω να παντρευτώ, μπορεί να έχω άλλη σεξουαλικότητα και να μη θέλω να το πω, είναι δικαίωμά μου. Γιατί πρέπει να είναι στην πρώτη σειρά της λίστας σου το πότε θα κάνεις παιδί;» εξήγησε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον λόγο που αντέδρασε έντονα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Με τον Φώτη είμαστε μαζί 11 χρόνια. Δεν είναι μόνο ο έρωτας, είναι ένας σημαντικός φίλος ο Φώτης. Σημαντικός φίλος» είπε σε άλλο σημείο για τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο.

«Περνάω μια περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους που πολλές φορές με μπλοκάρει. Είμαι στην προεμμυνόπαυση. Αυτό προκαλεί ορμονικές διαταραχές πολύ σοβαρές και πολλές φορές σου φέρνει τα συναισθήματα μπροστά χωρίς προφανή λόγο» εξομολογήθηκε ακόμη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Εκείνη τη στιγμή ζορίστηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα πως να πω όλα αυτά που σκεφτόμουν σε δυο μόνο φράσεις…Δε γίνεται να πετάμε τον όρο metoo έτσι… Θα το ξανάκανα χίλιες φορές» είπε τέλος για την ένταση που προκλήθηκε στον αέρα του J2US με τον Ηλία Ψινάκη.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης