Σοφίανα Αβραμάκη: Ποια είναι η 29χρονη Survivor που βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου

Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι πέρασε η Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία βρέθηκε σε Μύκονο, Χανιά και Κουφονήσια. Η πρώην παίκτρια του Survivor ανάμεσα στις αναρτήσεις της, μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο με τον Φίλιππο Κούρκουλο, τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου…

Στη φωτογραφία τους βλέπουμε για πρώτη φορά αγκαλιά:

Ποια είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη

Γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι Φυσικοθεραπεύτρια. Ασχολείται από την παιδική της ηλικία με το κολύμπι και την γυμναστική, ενώ το 2022 συμμετείχε στο Survivor.

Σοφίανα Αβραμάκη: Οι σύντροφοι που της «χρέωσαν»

Αποχωρώντας από το Survivor η Σοφιάνα Αβραμάκη κλήθηκε να απαντήσεις στις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος βρισκόταν ακόμη σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω», εξήγησε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Με αφορμή το Survivor All Star στις αρχές του 2023, η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τους λόγους που δεν την είδαμε ξανά στο ριάλιτι, απαντώντας παράλληλα στις φήμες που εκείνο το διάστημα την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

 «Δεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάθε βδομάδα του χρεώνουν άλλη, ξέρω εγώ τώρα τι και ποια. Δεν ψήλωσα και 10 πόντους επειδή έγραψαν ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Στις πιο πρόσφατες φήμες για την προσωπική της ζωή η Σοφιάνα Αβραμάκη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι πέρα για πέρα ψέμα».

Η Σοφιάνα Αβραμάκη τον Αύγουστο είχε μιλήσει στην εκπομπή Summer’s Cool μιλώντας για το διάστημα της παραμονής της στη Μύκονο.

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», είχε αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή, μη θέλοντας να περάσει σε λεπτομέρειες.

Σοφιάνα Αβραμάκη: Οι κοινές διακοπές με τον Φίλιππο Κούρκουλο

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε κοινές διακοπές στα Κουφονήσια και στα Χανιά μαζί με τον Φίλιππο Κούρκουλο, με τον οποίο μοιράστηκε και το παραπάνω τρυφερό στιγμιότυπο στα social media. 

«Διασκέδασαν σε πολύ γνωστό μπαρ στο κέντρο της πόλης των Χανίων και δεν έλειπαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσά τους», λέει στο TLIFE άνθρωπος που είδε στην Κρήτη τη νεαρή πρώην παίκτρια του Survivor και τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της:

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης