Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Έγραψε το πρώτο της βιβλίο! «Χρειάστηκε να αντιμετωπίσω δυσκολίες»

Η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Είμαι η Εριέττα» και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Το συγγραφικό εγχείρημα της κόρης της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου αφορά στη διαδρομή της ζωής της μέχρι σήμερα, και όλες εκείνες τις εμπειρίες που την έκαναν να επιστρέψει στον αυθεντικό της εαυτό. Τα όμορφα, αλλά και τα δύσκολα.

Η Εριέττα Κούρκολου έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το βιβλίο, την οποία συνόδευσε γράφοντας: «Αποφάσισα να γράψω αυτό το βιβλίο γιατί από μικρή το γράψιμο ήταν ο τρόπος με τον οποίο εξέφραζα πιο άρτια τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου.

Μέσα από την γραφή έμαθα να μοιράζομαι τη δική μου αλήθεια, όμως μου πήρε χρόνια να εκτιμήσω την αξία αυτού του μοιράσματος.

Χρειάστηκε να αντιμετωπίσω δυσκολίες, με τις οποίες δεν μπορούσε να ταυτιστεί κανένας στο δικό μου περιβάλλον, ώστε να αντιληφθώ την επιρροή που μπορεί να έχει το μοίρασμα του βιώματος ενός αγνώστου επάνω μας.

Τελικά, σε κάθε στάδιο της ζωής μου υπήρξαν άγνωστοι (κάποιοι παρέμειναν άγνωστοι και κάποιοι άλλοι κατέληξαν να γίνουν φίλοι) που μέσα από την αποκάλυψη της δικής τους εμπειρίας με ενέπνευσαν και με έκαναν να αισθανθώ πιο δυνατή!

Με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είμαι μόνη και να πιστέψω ότι, αφού τα κατάφεραν εκείνοι, μπορώ και εγώ – και πράγματι μπορούσα.

Αυτό ελπίζω να νιώσει και όποιος επιλέξει να διαβάσει τη δική μου ‒μέχρι σήμερα‒ ιστορία. Είτε είσαι κάποιος που έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο από καρκίνο, είτε μια γυναίκα που παλεύει με την υπογονιμότητα, είτε ένα παιδί είκοσι χρόνων που, αντί να απολαμβάνει ξένοιαστο «τα καλύτερα χρόνια» του, υποφέρει από κρίσεις πανικού και αδυνατεί να βγει από το σπίτι, εύχομαι να πειστείς ότι δεν είσαι μόνη/μόνος και να αντιληφθείς ότι, παρόλο που μας διαφοροποιούν πολλά πράγματα, πάντα θα υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν.

Με μεγάλο ενθουσιασμό, περηφάνια και ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ευαλωτότητας, σας παραθέτω το δικό μου ταξίδι ανακάλυψης του αυθεντικού μου εαυτού, ανοίγοντας την καρδιά μου και μοιραζόμενη προσωπικά βιώματα που δυσκολεύτηκα να πληκτρολογήσω στον υπολογιστή.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις 24/10/2024».

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης