“Ο Marlon Brando κεράτωνε την Ειρήνη Παππά”

Στο μυστικό μυστικό ειδύλλιο της Ειρήνης Παππά με τον Marlon Brando αναφέρθηκε ο Γιώργος Βογιατζής κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο “Στούντιο 4”.

Ο γνωστός ηθοποιός που υπήρξε πιστός φίλος της Ειρήνης Παππά έκανε λόγο για απιστία από τη μεριά του Marlon Brando.

Τον Marlon Brando τον γνώρισα στην Κολομβία, έκανε μία ταινία εκεί. Δεν είχα επαφή μαζί του μέσω της Ειρήνης Παππά γιατί όταν ξαναβρήκαν με την Ειρήνη ήμασταν στο Λονδίνο. Κάπως τα ξανάφτιαξαν, σηκώθηκε, έφυγε και πήγε στο Παρίσι μαζί του. Βρέθηκα μόνος στο Λονδίνο να μην ξέρω ούτε πού θα κοιμηθώ. Μετά τσακώθηκαν γιατί η Ειρήνη ήταν λίγο άγρια σε αυτά και γύρισε πίσω. Ήταν δύο – τρία χρόνια μαζί. Αυτός την κεράτωνε με τη Ρίτα Μορένο για να σου πω και την αλήθεια. Δεν ήμουν εκεί να δω πώς αντέδρασε. Το ήξερε, μάλλον, δεν τη ρώτησα” δήλωσε στον αέρα της εκπομπής “Στούντιο 4”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το love story του Marlon Brando και της Ειρήνης Παππά ξεκίνησε στη δεκαετία του ’50. Η ίδια η Ειρήνη Παππά είχε παραδεχτεί ότι ο Marlon Brando υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

Δεν αγάπησα κανέναν άντρα όπως τον Marlon. Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άντρας για τον οποίο νοιάστηκα περισσότερο από οποιονδήποτε και εκείνος που εκτιμούσα περισσότερο, δύο πράγματα που δύσκολα συνυπάρχουν” είχε δηλώσει μετά τον θάνατό του το 2004.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης