Εβελίνα Παπούλια: “Ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα τότε με την κόρη μου”

H Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της, αλλά και στο πώς διαχειριζόταν την επιτυχία των Δύο Ξένων.

Είναι αυτόνομη, αυτόφωτη, δεν μου έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια. Σταμάτησα να τη συμβουλεύω. Την έχω συμβουλέψει μια φορά με βάση τα δικά μου δεδομένα και ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα. Της λέω πλέον “κάνε ό,τι θέλεις, όπως ξεκίνησα εγώ, ξεκίνα κι εσύ”” είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, άρχισε να έχει αίσθηση κινδύνου απ’ όταν γέννησε την κόρη της: “Εμένα ο πατέρας μου μού είχε πει ότι είναι πλούσιος αυτός που δεν χρωστάει. Και δάνειο κάποια στιγμή που πήρα το εξόφλησα αμέσως γιατί δεν άντεχα να το έχω σαν άγχος. Είμαι ένας άνθρωπος ελεύθερος γενικά. Το παλεύω τουλάχιστον. Δεν έχω ιδιαίτερη αίσθηση του κινδύνου. Την απέκτησα πιο πολύ από όταν έκανα την κόρη μου. Πριν δεν είχα καμία αίσθηση κινδύνου. Είναι πολλά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τα έχω περάσει στο φτερό. Άρχισα να έχω την αίσθηση του κινδύνου γιατί έπρεπε να είμαι υγιής γιατί είχα ένα παιδί“.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για το πώς διαχειριζόταν την επιτυχία των “Δύο Ξένων”: “Δεν αντιδρούσα πολύ θετικά όταν ήμουν κουρασμένη, ήμουν πολύ απότομη. Συνήθως δεν ήταν για συγχαρητήρια. Όταν ο άλλος είναι περίεργα επικριτικός ή παρεμβατικός εκεί ζοριζόμουν. Αυτά τα “αχ βρε αγάπη μου τι είναι αυτά που φοράς”. Μία φορά θα γελάσεις, αν είσαι κουρασμένος θα πεις αυτό βρήκα να βάλω”.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης