Ελένη Ράντου: Η μεταμόρφωσή της για να υποδυθεί τη μητέρα της Μαρίας Κάλλας

Η Ελένη Ράντου επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν στην τηλεόραση με την πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ “Η Μαρία που έγινε Κάλλας”.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί τη μητέρα της κορυφαίας σοπράνο, Λίτσα και για τις ανάγκες των γυρισμάτων η εμφάνισή της θα διαφοροποιηθεί αρκετά. Αυτό εξάλλου φαίνεται τόσο από την τελευταία της ανάρτηση, όσο και από φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα της βιογραφικής σειράς δέκα επεισοδίων βρίσκονται σε εξέλιξη από την 1η Ιουλίου, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του Σεπτεμβρίου, και πραγματοποιούνται κυρίως σε αυθεντικούς χώρους, δηλαδή σε τοποθεσίες όπου έζησε και εξελίχθηκε μουσικά η Μαρία Κάλλας.

Η Μαρία που έγινε Κάλλας – Ηθοποιοί

Στη σειρά που μας μεταφέρει στα πρώτα χρόνια της ζωής της Μαρίας Κάλλας, προτού μετατραπεί στην απόλυτη divina, πρωταγωνιστούν η Ελένη Ράντου (Λίτσα, μητέρα της Μαρίας), η Ρένια Λουιζίδου (Ελβίρα, Ισπανίδα δασκάλα), η Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου (πρωτοεμφανιζόμενη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, στον ρόλο της Μαρίας), η Demy (Τζάκι, αδελφή της Μαρίας), η Κάρμεν Ρουγγέρη (Φρόσω, γιαγιά της Μαρίας), ο Ιωάννης Παπαζήσης (Μαγκλιβέρας, βαρύτονος, εραστής της Μαρίας), ο Μάξιμος Μουμούρης (Μπόντμαν, Γερμανός αρχαιοκάπηλος), και ο Χάρης Μαυρουδής (Μάριο Μπονάλτι, Ιταλός αξιωματικός, θαυμαστής της Μαρίας), και συμμετέχουν οι: Νίκος Ορφανός, Αλέξανδρος Βάρθης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιώργος Δεπάστας, Αντριάνα Μπάμπαλη, Εύη Μάζη, Michael Edwards, Dirk Walter Sikorski, Michael Seibel, Chris Scott, Κωνσταντίνος Ανταλόπουλος κ.ά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε επίσης