Ευγενία Ξυγκόρου: “Όταν διαβάσαμε αυτές τις σκηνές, της κακοποίησης…”

Η Ευγενία Ξυγκόρου και ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκαν καλεσμένοι στο “Καλύτερα δε Γίνεται” της Κυριακής και μίλησαν για τις εξελίξεις στο “Προξενιό της Ιουλίας” αλλά και για τις βίαιες σκηνές που είχαν να γυρίσουν μεταξύ τους.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha ανέφερε αρχικά πως “Όταν διαβάσαμε αυτές τις σκηνές, της κακοποίησης, ήμασταν σε φάση ‘Χριστέ μου, πώς θα γίνει;’. Ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όταν το κάναμε στο γύρισμα, κομμάτι κομμάτι, και το βρίσαμε και το κάναμε πέρασα και ωραία. Θέλει συγκέντρωση, δεν ήταν τόσο δύσκολες” διαμήνυσε η Ευγενία Ξυγκόρου.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστής της δήλωσε ότι “Ο Μελέτης είναι χαρισματικός άνθρωπος και είναι απίστευτο να δουλεύεις μαζί του. Νιώθεις ασφάλεια! Από το δωδέκατο ψεύτικο χαστούκι άρχισα να σαλτάρω, το σώμα σου δεν καταλαβαίνει γιατί το δέχεσαι μετά τη δωδέκατη φορά. Όταν γύρισα σπίτι νόμιζα ότι ανέβασα πυρετό από την κούραση. Δεν έχει να κάνει με το γύρισμα αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ευγενία Ξυγκόρου θέλησε να διευκρινίσει πως “Έχει αλλάξει η κοινωνία. Αλλά έχω γνωρίσει κόσμο που περνάει κακοποίηση και έπαθα σοκ. Αναρωτιέσαι εν τέλει ποια είναι η δουλειά σου σαν ηθοποιός. Και λες “τι μπορώ να κάνω;”. Όταν μας είχαν έρθει στις σκηνές με την κακοποίηση που ήταν μεγάλες σκηνές με πολύ ξύλο, αναρωτιόμασταν αν πρέπει να το δείξουμε. Αλλά πρέπει, γιατί συμβαίνει”

Διαβάστε επίσης