Η αλήθεια για τις επαφές του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά

Πληροφορίες σχετικές με το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Φαίης Σκορδά παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου.

Ο διευθυντής του Yupiii.gr ανέφερε ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ΑΝΤ1 στη δημοφιλή παρουσιάστρια. Μέσα στην εβδομάδα ήταν έντονο το σενάριο που ήθελε τη Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Μπορεί να έπεσε στο τραπέζι η Φαίη Σκορδά, να έγινε μία κρούση, όχι να πέσει επίσημη πρόταση. Ειδικά με τον τρόπο που το παρουσιάζουμε “Πετάμε στο καλάθι των αχρήστων μία εκπομπή που τη στήνουμε εδώ και κάποιους μήνες”. Υπήρξε μία επαφή αλλά όπως παντού διαβάζουμε, προς αλλού πάει η Φαίη Σκορδά. Το επικρατέστερο σενάριο για να πούμε την αλήθεια είναι να έρθει η Μαρία Αναστασοπούλου στο Σαββατοκύριακο, να σωθεί όλη η ζώνη με τη Μαρία Αναστασοπούλου να αξιοποιείται στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη” είπε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τη Φαίη Σκορδά στο Mega: “Όλη η τηλεόραση λέει ότι η Φαίη Σκορδά έχει προτάσεις. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπάρχει ένα ρεπορτάζ που λέει ότι μέρα με τη μέρα η Φαίη Σκορδά αφήνεται ελεύθερη από τον ΣΚΑΪ να διαπραγματευτεί ό,τι θέλει για το τηλεοπτικό της μέλλον. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να πάει στο Mega, δέχτηκε και κρούση από τον ΑΝΤ1“.

Διαβάστε επίσης