Ετοιμάζει το νυφικό της Θεοδώρας η Σήλια Κριθαριώτη

Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη πήγε η Νίνα Φλορ στην εκκλησία για τον γάμο της με τον Φίλιππο. Την Ελληνίδα σχεδιάστρια, όμως, προτίμησαν και άλλα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και μητέρα του γαμπρού, Άννα – Μαρία επέλεξε ένα custom-made ντραπέ φόρεμα.

Αλλά και η Τατιάνα Μπλάτνικ ντύθηκε από τη Σήλια Κριθαριώτη. Προτίμησε ένα ολομέταξο μακρύ φόρεμα από velour και, μάλιστα, ζωγραφισμένο στο χέρι.

Φυσικά και πολλοί καλεσμένοι στο γαμήλιο γλέντι έκαναν την ίδια στυλιστική επιλογή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε η Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού. Φόρεσε ένα μαύρο κρεπ κεντημένο με πέρλες και κρύσταλλα Swarovski, ενώ το συνδύασε με μία λευκή κάπα που είχε τα δικά της κεντήματα.

Αλλά η Σήλια Κριθαριώτη δεν αρκείται στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνας Φλορ. Όπως αποκάλυψε στα social media, ήδη ετοιμάζει το επόμενο νυφικό. Θα το φορέσει η αδερφή του Φίλιππου, Θεοδώρα για να παντρευτεί τον δικηγόρο Μάθιου Κούμαρ. Η σχέση τους κρατάει τρία χρόνια και αν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία, το ζευγάρι θα είχε ήδη ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

“Η επόμενη όμορφη νύφη μου”, έγραψε η κορυφαία σχεδιάστρια σε φωτογραφία που ανήρτησε από το γαμήλιο γλέντι. Στο κάδρο, εκτός από τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, η Σήλια Κριθαριώτη συμπεριέλαβε και τη Θεοδώρα.

Διαβάστε επίσης