Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Δρούλια: «Δεν είναι σάτιρα αυτό, αυτό είναι απαράδεκτο»

Σάλος προκλήθηκε από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok και δείχνει τους Droulias Brothers – τον Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια – να αφιερώνουν μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας βγήκε ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράει στα λεγόμενα του τραγουδιστή, ο οποίος θεώρησε… ότι κάνει σάτιρα. 

«Είναι για σάτιρα αυτό; Τραγουδάς, δεν κάνεις σάτιρα, Κωνσταντίνε μου. Σου απάντησα. Δεν είναι σάτιρα αυτό, αυτό είναι απαράδεκτο» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την μαντινάδα του τραγουδιστή.

«Με προβληματίζει ειλικρινά που δεν το καταλαβαίνεις» είπε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.\

Ο τέως Βουλευτής και μέλος της «Χρυσής Αυγής», ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, είχε πάρει άδεια και βρέθηκε με παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για να… διασκεδάσει με την παρέα του!

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, λοιπόν, θέλησε να του αφιερώσει μία μαντινάδα σοκ, αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη πριν από χρόνια. «Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδελφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γεροΠαπαδάκη» ήταν η μαντινάδα.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης