Ευγενία Δημητροπούλου: Μου έγραφαν “Τέτοιες είναι, μας παίρνουν τους άντρες”

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στο “Πρωίαν σε είδον” της Δευτέρας.Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά “Το Νησί”.

Η Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνίστησε στη γνωστή σειρά του Mega με έναν ρόλο “προκλητικό”, που στάθηκε αφορμή για διάφορα σχόλια.

Στο “Νησί” έκανα μία γυναίκα όχι και και πολύ καλή. Σε μένα δεν έλεγαν και πάρα πολλά όταν με συναντούσαν στον δρόμο, μερικές φορές ναι. Τότε, υπήρχε το facebook και τα group του facebook που ήταν κάτι σαν το twitter. Θυμάμαι ότι έλεγαν “Τέτοιες είναι, μας παίρνουν τους άντρες”. Εμένα συνήθως με ρωτούσαν τι κραγιόν φοράω. Φορούσα ένα κόκκινο κραγιόν τη στιγμή που όλοι οι άλλοι ήταν μες τη λέπρα. Αυτή ήταν μία γυναίκα προκλητική, που της άρεσε να ασχολείται με τη εξωτερική της εμφάνιση ενώ όλοι ήταν σε δύσκολη κατάσταση με λέπρα, με αρρώστια. Ξέρω ότι στα καφενεία της Κρήτης με σχολίαζαν, τουλάχιστον αυτό μου μετέφεραν οι φίλοι μου από εκεί” δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης