Ναταλία Γερμανού: “Το μεγαλείο μιας χορτασμένης σταρούμπας, όπως είναι η Παπαρίζου, είναι αυτό”

Δηλώσεις στην κάμερα του “Καλύτερα δε Γίνεται” έκανε η Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή το χθεσινοβαδινό πάρτι τοθ OGAE Greece για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία και η νίκη του My Number One, με την Ναταλία Γερμανού να την επαινεί για τις δηλώσεις της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως την περίοδο που της έγινε η πρόταση να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision πολλά άτομα από το περιβάλλον της την απέτρεπαν, καθώς τότε είχε ξεκινήσει με επιτυχία τη σόλο καριέρα της, ωστόσο η ίδια πήρε την απόφαση να τολμήσει. Επιπλέον, ρωτήθηκε για το αν η Μαρίνα Σάττι δικαιώθηκε για την επιλογή της να πάει στην Eurovision, σημειώνοντας:

“Θυμάμαι στα τελευταία MAD VMVA που είχα πάει, όταν έπαιξε ένα δικό μου τραγούδι, τραγουδούσε ο κόσμος. Όταν έπαιξε το τραγούδι της Μαρίνας “γκρεμίστηκε” το στάδιο. Δεν δικαιώνεται; Δικαιώνεται!”

Αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού ανέφερε εγκωμιαστικά πως “Το μεγαλείο μιας σταρ είναι αυτό. Το μεγαλείο μιας χορτασμένης σταρούμπας, όπως είναι η Παπαρίζου, είναι αυτό. Να σε ρωτάνε για μια νεότερη καλλιτέχνη και να απαντά αυτό. Ότι όταν έπαιξε το δικό μου τραγούδι, τραγουδούσε ο κόσμος. Και όταν έπαιξε της Μαρίνας Σάττι “γκρεμίστηκε” το στάδιο, άρα δικαιώνεται. Καταρχάς έχει δίκιο γιατί η Σάττι είναι καλλιτεχνάρα άρα λέει την αλήθεια. Σημαίνει ότι δεν έχει κόμπλεξ, είναι πανέτοιμη να αγκαλιάσει νέους ανθρώπους και είναι μια χορτάτη και μεγαλοπρεπής καλλιτέχνης!”

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης