Η Άννα Βίσση θα επανεκτελέσει τραγούδια του Νίκου Καρβέλα που έχουν πει άλλοι τραγουδιστές

Το ρεπορτάζ από τη χθεσινοβραδινή, μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο σχολίασαν το μεσημέρι της Κυριακής στο “Καλύτερα δε Γίνεται” με την εκπομπή να προχωρά σε μια αποκάλυψη για το μουσικό μέλλον της τραγουδίστριας.

“Ακούσαμε να ερμηνεύει αγαπημένο τραγούδι του Δημήτρη Κόκοτα. Η Άννα Βίσση έχει πει και άλλα τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας, όπως το ‘Ξανά’ του Σάκη Ρουβά και το ‘Είναι Αστείο’ του Λευτέρη Πανταζή” ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας με τη Ναταλία Γερμανού να συμπληρώνει:

“Τα τραγούδια αυτά τα είπε την προηγούμενη χρονιά και είναι το ξεκίνημα της διάθεσης της Άννας να κάνει επανεκτελέσεις τραγουδιών του Νίκου (σ.σ. Καρβέλα) που έχει γράψει για άλλους τραγουδιστές”.

Πάνω σε αυτά τα λόγια, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως “Το ευχάριστο νέο για όλους τους θαυμαστές της Άννας Βίσση είναι ότι αυτό θα το δούμε και στη συνέχει. Τις επόμενες εβδομάδες θα μπει ξανά στο στούντιο και θα τραγουδήσει από την αρχή, θα κάνει επανεκτελέσεις που τα έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας αλλά τα έχουν πει άλλοι καλλιτέχνες”.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης