Συγκίνησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Breakfast@Star και Κωνσταντίνο Ντάφλο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα της στο «Shopping Star».

Το νεαρό μοντέλο και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Γιάννη Καραβασάνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν με συμβουλεύει, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, δεν ανήκει σε αυτόν τον χώρο, όπως δεν τον συμβουλεύω εγώ. Του αρέσει ως τηλεθεατής γιατί εάν έχει διάλειμμα εκείνη την ώρα, του αρέσει να χαζεύει και να βλέπει και τα αστεία και όλα. Είναι μια καλή ισορροπία και είναι κάτι που το λέει και ο ίδιος».

Κατόπιν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε το «Pop Up» στον Alpha κάνοντας μία σοκαριστική προσωπική αποκάλυψη.

«Αυτή η εβδομάδα (σ.σ. της πρεμιέρας) ξεκίνησε πολύ ταπεινά και πολύ διαφορετικά απ’ ότι γνωρίζετε. Γιατί έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο, μια εβδομάδα πριν, οπότε για εμένα εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος το να καταφέρω να είμαι ήρεμη, υγιής και να πηγαίνουν τα πράγματα καλά», αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: antenna.gr

Διαβάστε επίσης