Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά για την αποχώρηση του Χρήστου Βέργαδου από την εκπομπή της – «Το συζητήσαμε μαζί»

Πρεμιέρα έκανε το Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και Πάλι» το Σαββατοκύριακο στο Mega.

Βγαίνοντας από το στούντιο, η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τους συνεργάτες της αλλά και την αποχώρηση του pastry chef, Χρήστου Βέργαδου από την πρωινή εκπομπή. 

«Σε αυτή την εκπομπή που ξεκίνησε επτά χρόνια πριν το Σαββατοκύριακο, οι μόνοι σταθεροί είμαστε εγώ, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι τρεις μας είμαστε από την πρώτη μέρα, οπότε ο Κωνσταντίνος είναι σαν το σπίτι του, μπορεί να φύγει για λίγο, όπως θα φύγει από το πατρικό και θα ξαναγυρίσει, αυτή είναι η σχέση», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Χρήστο Βέργαδο: «Το συζητήσαμε μαζί του γιατί και πέρυσι η επειδή η επικαιρότητα μας έβγαζε πάρα πολύ εκτός χρόνου, πολλές φορές ερχόταν, ετοίμαζε πράγματα και δεν προλάβαινε να βγει.

Για αυτό του είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι μόνιμη η στήλη, αλλά θα θέλαμε. Εκείνος δεν ήθελε να κάνει μια τέτοια συμφωνία και μετά να προκύψει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει πιο μόνιμο. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές, τον αγαπώ πολύ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του Star και στον Ηλία Σκουλά.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης