Βάσω Γουλιελμάκη: “Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τις ισορροπίες – Η μητρότητα και το παιδί μου συνεχίζουν να είναι προτεραιότητα”

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην “Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό “My Tv” μιλώντας για το πως διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Σε ερώτηση που αφορά το πώς καταφέρνει να συνδυάσει την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της, η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως “Πλέον η κόρη μου έχει μεγαλώσει. Τα προηγούμενα χρόνια, όμως, δεν ήταν εύκολα. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τις ισορροπίες. Βέβαια, πάντα η μητρότητα και το παιδί μου ήταν και συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητα μου. Ωστόσο, επειδή βιοπορίζομαι από αυτό το επάγγελμα και μέσω αυτού κατάφερα και μεγάλωσα την κόρη μου, αντιμετώπισα και δυσκολίες. Ευτυχώς, όμως, ήμουν τυχερή γιατί έκανα καλές δουλειές που πληρώνονταν. Επίσης, η κόρη μου ήταν προσαρμοστικό παιδί. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δύσκολα μεν αλλά δημιουργικά και όμορφα”

Όσον αφορά τη νέα σεζόν, η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε πως “Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε μία δουλειά που δεν έχει ασφάλεια και δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει. Εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα σε όλους τους ηθοποιούς, σε όλους τους παραγωγούς, σε όλους όσοι εργάζονται στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο”

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης