Δημήτρης Γιαγτζογλου: “Δεν αφήνεις την ΕΡΤ εύκολα, αλλά δεν θα έμενα σε μια δουλειά μόνο για να βλέπω τη φάτσα μου στην τηλεόραση”

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και η Ζωή Κρονάκη αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή “Δύο στις 10”, με τον δημοσιογράφο να ανακοινώνει πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος με μια ανάρτησή του στα προσωπικά του social media αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση, αλλά και το νέο του επαγγελματικό βήμα.

“Η χρονιά που πέρασε με τις κάρτες εισόδου. Η συνεργασία μου με το ραδιοφωνο του ALPHA ήταν άψογη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Τάκη Χατζή και σε όλους τους συναδέλφους, δημοσιογράφους και τεχνικούς. Η συνεργασία μου με την ΕΡΤ τελείωσε. Για τους λόγους που έχω εξηγήσει. Ναι δεν αφήνεις την ΕΡΤ και την τηλεόραση εύκολα. Αλλά δεν θα εμένα σε μια δουλειά (την στιγμή που δεν ήμουν άνεργος) μόνο και μόνο για να βλέπω τη φάτσα μου στην τηλεόραση. Θα ήθελα πολύ να κάνω άλλα πράγματα τα οποία προφανώς δεν προκύπτουν. Ήταν ωραίο πέρασμα πάντως. Και για όσο κράτησε το χάρηκα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ΕΡΤ που μου έδωσαν την ευκαιρία. Και σε όλους τους ΕΡΤατζηδες για τα γέλια και τον χαβαλέ που κάναμε. Και είμαι ευγνώμων για αυτά τα δύο χρόνια.Δεν με ανάγκασε κάποιος να φύγω. Γιατί πολλοί τηλεοπτικοί συντάκτες ήταν το πρώτο πράγμα που με ρωτήσατε. Και τώρα επιστροφή με μια τεράστια χαρά στον ΣΚΑΪ. Αν με ρωτήσεις θα σου πω πως πάντα το ήθελα. Και αυτά τα 12 χρόνια δεν υπήρξε μέρα που δεν μου έλλειψε. Από Δευτέρα 26 Αυγούστου και κάθε βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή 21.00 και μέχρι τα μεσάνυχτα παρεούλα. Θα επικοινωνούμε, θα σχολιάζουμε, θα γελάμε. Θα “Ζούμε αληθινά”. Και να ξέρετε θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου” έγραψε.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης