Τι κάνει σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου

Η Αντωνία Καλλιμούκου μπορεί να έκανε το ντεμπούτο της το 2007 ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς μέσα από τον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1 ωστόσο οι “μετοχές” της στη showbiz εκτινάχθηκαν όταν συνεργάστηκε, το 2012, με την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από διάφορα στάδια στη μεταξύ τους σχέση, η Αντωνία Καλλιμούκου αποχώρησε από την ομάδα της εκπομπής της διάσημης παρουσιάστριας το 2015 και έκτοτε έκανε στροφή στην καριέρα της, ασχολούμενη με τη νομική επιστήμη αλλά και τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.

Το περιοδικό HELLO! μάλιστα φιλοξένησε ορισμένες φωτογραφίες της Αντωνίας Καλλιμούκου, μετά από καιρό απομάκρυνσης από τα φώτα της δημοσιότητας, και αναφέρει για τη ζωή της σήμερα: “Τα τελευταία χρόνια, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει βρει τον σύντροφο της ζωής της στο πρόσωπο του Νίκου Παραδείση, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2021, κρατώντας όμως τόσο τον γάμο τους όσο και την ίδια τους τη σχέση μακριά από τα φώτα. Παράλληλα, κυνήγησε το όνειρο της να ασχοληθεί εμ τη δικηγορία, μπήκε στη Νομική Αθηνών και πλέον εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, ενώ έχει γράψει και ένα παιδικό βιβλίο”.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης