Ναταλία Γερμανού: “Χρωστάω στην Ελένη Μενεγάκη – Είναι ίσως η μόνη που η απουσία της είναι ηχηρή”

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα του “Καλύτερα δε Γίνεται” συζήτησαν την ηχηρή ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη στο φινάλε της “Ελένης”, σύμφωνα με την οποία η διάσημη παρουσιάστρια βάζει τέλος στην καριέρα της στην καθημερινή τηλεόραση μετά από το 30 χρόνια.

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: “Παρουσιάστριες και παρουσιαστές υπάρχουν πολλοί, θα βγουν σίγουρα και άλλες. Αναρωτιόμαστε κατά καιρούς τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη μας φύλαγε για το τέλος αυτό το συγκλονιστικό, φλογερό κόκκινο φουστάνι, ήταν από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, το φύλαγε για το φινάλε. Όταν η κάμερα ζούμαρε στο πρόσωπό της, συνειδητοποίησα ότι αυτή η Ελένη τρυπάει τον φακό. Η Ελένη έχει αυτήν την ακαταμάχητη αμεσότητα, μιλάει στην κάμερα και νομίζεις ότι σου απευθύνει τον λόγο. Βλέποντας το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη κατέληξα στο ότι η αμεσότητα ενός παρουσιαστή με τους τηλεθεατές, είναι τελικά του Α και το Ω”.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον viral διάλογο που είχε με την Ελένη Μενεγάκη στο instagram κάτω από την πρόσφατη ανάρτησή της. “Η παρουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου” ανέφερε στη διάσημη παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

Είναι ειλικρινές αυτό που της έγραψα. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι η μόνη ίσως που η απουσία της είναι ηχηρή, σαν την παρουσία της, αφήνει αυτήν την αίσθηση του “Πού είναι η Ελένη;”” είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στη συνέχεια για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και παραδέχτηκε ότι ίσως της χρωστάει την είσοδό της στο κομμάτι των ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών: “Νομίζω στην Ελένη χρωστάω την είσοδό μου στη ζωντανή τηλεόραση. Αντικαθιστώντας τότε την Ελένη που ήταν έγκυος στη Βαλέρια, εκεί ίσως με είδαν στον Alpha και είπαν “Α, δεν είναι κακή αυτή” και κάπως ξεκίνησε το “Μες στην καλή χαρά”. Της χρωστάω κι άλλα πολλά που εκείνη τα ξέρει, έχουμε βαθιά αγάπη και εκτίμηση η μία για την άλλη κι ας μην έχουμε κάνει ποτέ κολλητή παρέα. Η αγάπη που μας ενώνει είναι πολύ βαθιά και εσωτερική”.

Πηγή: yupiii.gr

Διαβάστε επίσης