Νέος έρωτας για την Κατερίνα Καινούργιου – Αυτός είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά

Τις τελευταίες μέρες συζητιέται έντονα πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με 35χρονο γοητευτικό επιχειρηματία με μαγαζιά σε Αθήνα και Πάρο.

Αναλυτικότερα οι φήμες πως η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε νέα σχέση, κυκλοφόρησαν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλοντας να της απαντήσει για ένα σχόλιο που έκανε για την προσωπική του ζωή, είπε πως…. «επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες».

Όπως έγινε γνωστό η οικοδέσποινα της Super Κατερίνα και ο 35χρονος επιχειρηματίας πέρασαν μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εμφανίσεις τους στο νησί.

Η ίδια μέσα των social media δεν μας έδειξε την παρέα της, παρά μόνο τη φωτογράφο και κουμπάρα της Πωλίνα Νιάρχου, η οποία ήταν μαζί της.

Όπως έγινε γνωστό η οικοδέσποινα της Super Κατερίνα και ο 35χρονος επιχειρηματίας πέρασαν μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εμφανίσεις τους στο νησί.

Η ίδια μέσα των social media δεν μας έδειξε την παρέα της, παρά μόνο τη φωτογράφο και κουμπάρα της Πωλίνα Νιάρχου, η οποία ήταν μαζί της.

Η αποκάλυψη Τσιμτσιλή – Μεσσαροπούλου για τον σύντροφο της Καινούργιου

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το “Happy Day” θέλησε να σχολιάσει τα χαρμόσυνα νέα για τη συνάδελφό της.

«Κατερίνα Καινούργιου, αν μας βλέπεις –γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα που μας βλέπει-, ποιος είναι αυτός ο 35χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις; Ισχύουν οι ειδήσεις», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του “Happy Day”. Από πλευράς της η Τίνα Μεσσαροπούλου την ρώτησε με νόημα: «Και πες μας θα σε βλέπουμε πολύ συχνά στην Πάρο το καλοκαίρι;».

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η παρουσιάστρια, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν μόνη, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα, στο πρόσωπο 35χρονου επιτυχημένου επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη πολλών μαγαζιών εστίασης στην Αθήνα αλλά και στην Πάρο.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο γοητευτικός Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τον οποίο η γνωστή παρουσιάστρια διατηρούσε χρόνια φιλία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ μας ο Παναγιώτης Κουτσουμπής βρισκόταν σε μακροχρόνια σχέση και συγκατοικούσε με μία κοπέλα με την οποία ωστόσο χώρισε πριν λίγο καιρό.

Ο έρωτας με την Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε μετά τον χωρισμό του όπου οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει τις επισκέψεις της στα μαγαζιά του Παναγιώτη.

Οι δυο τους δεν φαίνεται να κρύβουν τον έρωτά τους χωρίς ωστόσο να προκαλούν. Όσοι έχουν δει από κοντά το ζευγάρι, μιλούν για ένα πολύ δυνατό έρωτα που σίγουρα το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί πολύ!

Η ρομαντική ανάρτηση μετά τις φήμες για νέα σχέση

Η Κατερίνα Καινούργιου μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση. Παρ’ όλα αυτά, πριν από λίγες ώρες θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram που δείχνει ότι έχει ξαναβρεί τον έρωτα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε σε Instagram story της το post ενός άλλου λογαριασμού. Στη δημοσίευση βλέπουμε ένα ζευγάρι, να κάθεται στην κορυφή μιας γαλανόλευκης εκκλησίας και να απολαμβάνει τη θέα.

«Ένα νησί, εσύ και να ‘ναι Αύγουστος», γράφει η ανάρτηση. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γράψει στο story της: «Mood…».

Όταν και αν συμβαίνει, αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου θα αργήσει να μας το μαρτυρήσει. Παρόμοιες αυθόρμητες αποκαλύψεις για τα προσωπικά της που μας έκανε μέσω της εκπομπής της κατά το παρελθόν, φαίνεται πως δεν την ωφέλησαν.

Θυμίζουμε η προηγούμενη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια και από τον Νοέμβριο του 2022, οι δρόμοι τους χώρισαν με μια μικρή επανασύνδεση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022. Από τότε η παρουσιάστρια είχε μιλήσει κάποιες φορές στον αέρα της εκπομπής της για τον εφοπλιστή, ενώ είχαν γίνει και κάποια unfollow. Σήμερα η σχέση των δύο πρώην είναι τυπική.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης