Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Χθες είχαμε την τιμητική μας, όλοι μας σχολίαζαν – Δεν πειράζει, καλή καρδιά»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να αναφερθεί έμμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, ύστερα από τη νέα «επίθεση» που δέχτηκε το Happy Day από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, με αφορμή το ρεπορτάζ για το ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Το μάθημα ολοκληρώθηκε. Το λέω γιατί αν δεν ξέρεις, ρωτάς γιατί έγινε, το σχολιάζεις. Όταν δεν ξέρεις, το ράβεις. Το λέω εγώ γενικά» τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας. 

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε με νόημα: «Χθες είχαμε την τιμητική μας, όλοι μας σχολίαζαν. Τι να κάνεις; Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Εστιάζουμε στα όμορφα, τα άλλα τα προσπερνάμε».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε χθες στο Πρωινό: «Ο κύριος Βερύκιος βγήκε για ακόμα μία φορά… Έχουν ένα κόλλημα στην εκπομπή της Σταματίνας, για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν. Δεν έχω καταλάβει αν τους κάνει καλό… Πάλι με αμφισβητήσει.

Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω -όχι επειδή δεν σας εκτιμώ και πάτε και πάρα πολύ καλά και δικαίως και λέω και πολύ καλά λόγια για την Σταματίνα και για την εκπομπή της- επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Βλέπω αναπαραγωγές στα site».

Διαβάστε επίσης