Μπακοδήμου για Κουτσελίνη: «Δε μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης – Την επομένη πήγε στο τσίζμπεργκερ αντί να τοποθετηθεί»

Την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της για τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Star για τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον ξυλοδαρμό στη γυναίκα του.

«Η άβολη στιγμή να σχολιάσεις κάτι που έχει σχολιάσει όλη η ελληνική κοινωνία και τα social media. Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ. Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη. Όταν τέλειωσε η εκπομπή μας την περασμένη Κυριακή, κυκλοφόρησε η είδηση χωρίς να λέει το όνομα του ποινικολόγου. Μάθαμε ποιος ήταν, το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το να “καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”;

Χωρίς να το εννοείς… είναι το θυμικό σου που φουντώνει. Και λες πώς είναι δυνατό να έχεις πλακώσει, να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο» τόνισε κατηγορηματικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης