Έρρικα Πρεζεράκου: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το δημόσιο μήνυμα – «Άκουγα ότι θα μου κόψουν το χέρι»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, η Έρρικα Πρεζεράκου θυμήθηκε το θαύμα που έζησε πριν τρία χρόνια όταν κατάφερε να σώσει το χέρι της, ύστερα από ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε στη θάλασσα.

Η γνωστή αθλήτρια με τη βοήθεια των εθελοντών που έδωσαν αίμα για εκείνη, δεν έχασε το χέρι της, το οποίο κινδύνευε με ακρωτηριασμό. Η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, πριν τρία χρόνια, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τους ανθρώπους που της έσωσαν τη ζωή.

«Όταν πριν τρία χρόνια μια προπέλα σκάφους χτύπησε το χέρι μου, έχασα το μισό μου αίμα. Στο ελικόπτερο που με έφερνε Αθηνα άκουγα ότι θα μου κόψουν το χέρι απο τον ώμο λόγω απώλειας αίματος. Με βλέπετε στην φωτογραφία να χαμογελάω γιατί εκείνον τον Αύγουστο πολλοί εθελοντές αιμοδότες με βοήθησαν να είμαι ζωντανή. Θυμάμαι οταν μου έκαναν τις μεταγγίσεις να συγκινούμαι γιατί λάμβανα το αίμα συνανθρώπων μου που είχαν καλοσύνη στην καρδιά να προσφέρουν.

Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας σήμερα και ας θυμόμαστε μια δίκη μας πράξη καλοσύνης σώζει ζωές συνανθρώπων μας. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό σας αγαπώ;» έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε επίσης