Μαρία Αντωνά: «Εύχομαι στον Άρη Σοϊλέδη τα καλύτερα – Έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή στην προσωπική μου ζωή»

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών έκανε η Μαρία Αντωνά, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου. Η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, μετά τα δημοσιεύματα για σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο» ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε, στην οποία απεικονίζεται να είναι στη θάλασσα με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι» πρόσθεσε επίσης η Μαρία Αντωνά όταν ρωτήθηκε και για τη σχέση του πρώην συντρόφου της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε πως θα ζητούσε τις συμβουλές του Γιώργου Λιάγκα για μία late night εκπομπή, όπως και κάθε άλλου επιτυχημένου προσώπου. Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το Q&A του Άρη Σοϊλέδη και τις απαντήσεις που έδωσε, αποκρίθηκε πως δεν το παρακολούθησε, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε από τις κάμερες. 

Διαβάστε επίσης