Σοφία Αρβανίτη: “Υπήρξα σε σχέση με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε η Σοφία Αρβανίτη και αναφέρθηκε στη σχέση της με τη μουσική αλλά και την προσωπική της ζωή.

“Μία περίοδο της ζωής μου η μουσική με είχε κουράσει, την είχα παρατήσει. Τα τελευταία χρονιά όμως είμαι σε μία φάση που “κρατιέμαι” πάνω της. Πολλές φορές νιώθω ότι γερνάω, ότι δεν είμαι 25 χρόνων και πέφτω ψυχολογικά άλλα υπάρχει ένα χέρι, ο άλλος μου εαυτός, που με τραβάει ξανά πάνω” είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

“Δεν είμαι εξοικειωμένη με το να εκθέτω το σώμα μου. Είναι μέσα στα πλαίσια του θεάματος αλλά θεωρώ ότι το κάνω με μία αισθητική, δεν προσβάλλω τον εαυτό μου” πρόσθεσε.

“Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν κάνω τοποθετήσεις περί έρωτος. Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε, θεωρώ ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας”, εξομολογήθηκε.

“Αγαπώ πολύ τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαστε πολλά χρονιά φίλοι και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Την σχέση μου με τον Μιχάλη θα την χαρακτήριζα με τον στίχο: δεν θέλω τώρα να αγαπηθώ, θέλω μόνο αυτόν το χορό, μας τα’ πάνε κι άλλοι άλλα είναι μακριά, σε άλλη αγκαλιά” κατέληξε.

Διαβάστε επίσης