Μπέττυ Μαγγίρα: “Θα κάνουμε ένα γκρουπ “οι εχθροί” του Παπανώτα, θα μαζευτούμε καμπόσοι”

Οι δηλώσεις του Fipster για τον Δημήτρη Παπανώτα στάθηκαν αφορμή να κάνουν έναν ιδιαίτερο διάλογο η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά και τη Σίσσυ Καλλίνη στον αέρα του “I love Σουκου”.

“Θα τον πιάσουμε τον Παπανώτα ή θα το αφήσουμε;” είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

“Για τον Παπανώτα θα κάνουμε ένα club. Σκέφτηκα τη Σολωμού, τον Fipster, τη Νόνη Δούνια κι εγώ. Είμαστε τέσσερις μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι αν τα βάλω κάτω και ψάξω, θα μαζευτούμε καμπόσοι. Θα κάνουμε ένα “οι εχθροί” του Παπανώτα” του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

“Μπορεί να είναι τα αντικείμενα του πόθου. Είναι ερωτευμένος μαζί του σύμφωνα με τον Fipster” είπε από τη μεριά της Σίσσυ Καλλίνη.

“Με όλους εμάς είναι ερωτευμένος;” αναρωτήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

“Μπορεί να υπάρχει κάτι υποβόσκων” συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

“Είναι ερωτευμένος με τη ζωή και με όλους τους ανθρώπους. Αυτό το το ακούω. Βέβαια, έχω πει στο παρελθόν ότι για όλα υπάρχει μία τιμή. Κόψε το δάχτυλο και σου δίνω ένα δισεκατομμύριο. Για τον Παπανώτα δεν έχω τιμή. Δεν υπάρχει ποσό να μου πεις πάρε το. Με τίποτα!” είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

“Ναι, αλλά για σκέψου αυτό που είπε ο Fipster να πηγαίνεις εκεί μόνο και μόνο για να του τη λες, να τον κουλαντρίζεις και να τον εκνευρίζεις” του είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης