Μαίρη Συνατσάκη: “Δε νιώθω ότι με πολεμάνε, δε ξέρω καν πως με θυμούνται”

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που τη συνάντησαν στο μπαζάρ που έκανε κι αναφέρθηκε στην τηλεόραση, αλλά και την αντίδραση που είχε ο Ίαν Στρατής σε όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για εκείνη στο J2US.

“Δε μου λείπει η τηλεόραση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πάνελ και τις εκπομπές, το σχολιαστικό κομμάτι δε ξέρω αν μπορώ να υπηρετήσω καλά. Παλιά δεν υπήρχε καμία αίσθηση για να είμαστε κάπως ευγενικοί μεταξύ μας οι άνθρωποι, να υπάρχουν κάποια όρια σε αυτά που λέγαμε. Παλιά νομίζω ήταν πιο άγρια τα πράγματα” είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

“Η αντίδραση του Ίαν ήταν εξαιρετική και αυτό του είπα, ενώ δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία αντέδρασε με το σωστό τρόπο. Μπράβο του, ήταν πολύ σωστό και κράτησε τις ισορροπίες με αριστοτεχνικό τρόπο” πρόσθεσε αναφορικά με την αντίδραση του Ίαν Στρατή στα όσα είπε για την ίδια ο Ηλίας Ψινάκης σε live του J2US.

“Αυτό με τη Ζήνα Κουτσελίνη έγινε επάνω στα γενέθλια της κόρης μου, οπότε ούτως ή άλλως η προσοχή μου ήταν αλλού. Δεν έχω μιλήσει ιδιωτικά ούτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ούτε με τον Ηλία Ψινάκη, που αποφάσισαν ετεροχρονισμένα και δημόσια να εκφράσουν ένα παράπονό τους. Είμαι πολύ ανοιχτή να μιλήσω μαζί τους αν θέλουν κάτι. Δεν νιώθω ότι με πολεμάνε και δεν ξέρω καν πως με θυμούνταικαι τους έρχεται και λένε μια κουβέντα” απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης