Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σχέση τους

Η σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά είναι το θέμα που έχει απασχολήσει περισσότερο τα Μέσα τις τελευταίες ημέρες.

Εδώ και λίγο καιρό φημολούνταν πως η Μαρία Αντωνά είναι σε νέα σχέση με γνωστό παρουσιαστή και λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της δημοσιογράφου με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνουν ένα όμορφο γεύμα σε παραλιακό μαγαζί. Ο παρουσιαστής μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ η Μαρία Αντωνά σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε, «Κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα».

Το πρωί του Σαββάτου 8/6 ο Νάσος Γουμενίδης που ήταν και εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την κοινή φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες αυτής της σχέσης μέσα από την εκπομπή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το φλερτ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με τον παρουσιαστή να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός προς τη δημοσιογράφο στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ακόμη, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά, όπου συναντήθηκαν.

Διαβάστε επίσης