“Όλες οι παρουσιάστριες θέλουν ακόμα να γίνουν Ελένη Μενεγάκη”

Την Ντέπυ Γκολεμά υποδέχτηκαν στο “Στούντιο 4” της Τετάρτης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ και η γνωστή τηλεκριτικός είχαν μεταξύ άλλων μία συζήτηση σχετική με τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Παλιά οι παρουσιάστριες που έβγαιναν δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που βγαίνουν τώρα, καμία. Αυτές που είναι τώρα μπροστά, η Φαίη, Σταματίνα και δυο – τρεις ακόμα. ήταν παιδιά πίσω από τις κάμερες, δεν είχαν ανοίξει ακόμα τα φτερά τους, δεν είχαν περάσει στην πρώτη γραμμή, στην πρώτη γραμμή ήταν πιο επαγγελματίες, στα χρόνια της Ρούλας και στα Χρόνια της Ελένης” είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Τότε, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος σχολίασε: “Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεκίνησε έτσι, για να είμαστε δίκαιοι. Εννοώ ότι η Ελένη στα πρώτα της χρόνια άφησε την αφέλειά της, άφησε να φανεί αυτό που είναι. Η απειρία της προφανώς την οδήγησε εκεί. Δημιούργησε μία σχολή αυτό τα πρώτα χρόνια. Έγινε ιερό δισκοπότηρο το να παρουσιάζεις μία πρωινή εκπομπή“.

Στο σημείο εκείνο, η Ντέπυ Γκολεμά απάντησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, λέγοντας: “Κοίταξε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλες θέλουν να γίνουν Ελένη Μενεγάκη ακόμα. Η γυναίκα είναι πανέξυπνη. Πάντα ήταν πανέξυπνη, με τά χρόνια όμως, βεβαίως το έκανε αυτό που λες πάρα πολύ“.

Διαβάστε επίσης