Κατερίνα Ζαρίφη: “Η απότομη δημοσιότητα θα μπορούσε να “φρενάρει” τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά”

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνας και τη Μένια Κούκου για τη συνεργασία της με το Open, αλλά και για τις φήμες για την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα μετά την κοινή έξοδο με την Μαρία Αντωνά.

“Περιμένω από τον παραγωγό μας τον Νίκο Κοκλώνη τι θα γίνει. Μεγαλώνοντας θέλω να δουλεύω σε συνθήκες που να περνάμε καλά. Είμαι χαρούμενη. Τα πάντα μπορούν να ισχύσουν. Λογικά η Οδός Ζαρίφη θα βάλει κορδέλα ή θα αλλάξει κοστούμι. Μήπως πάει λίγο όταν πέσει ο ήλιος, να έχει δροσίσει γιατί έχει και τους καύσωνες, μη βγαίνουμε ντάλα μεσημέρι!” είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

“Εγώ αν είχα το σώμα της Τούνη μπορεί να πήγαινα στο Σύνταγμα μόνο με αστεράκια. Σίγουρα η ηθική του ανθρώπου δεν κρύβεται στο εάν φοράει ένα αποκαλυπτικό μαγιό. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας θα φοράει και θα κάνει ότι γουστάρει” πρόσθεσε.

“Σε αυτές τις περιπτώσεις με στενοχωρεί όταν ξεκινάει κάτι όμορφο και η τόση απότομη δημοσιότητα να το φρενάρει. Οι ερωτευμένοι τηλεοπτικοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Θα τους έβλεπα τηλεοπτικά μαζί 100%”, είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για την κοινή έξοδο του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά.

Διαβάστε επίσης