Αντιγόνη Ψυχράμη για Δημήτρη Μακαλιά: «Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ – Όταν τσακωνόμαστε, έχει πάντα δίκιο»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Γιώργο Κρικοριάν.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μακαλιά, ενώ έκανε και την αυτοκριτική της.

«Δεν είμαι πολύ καλά, άλλα… είμαι καλά. Είμαι στρεσαρισμένη πολύ. Ως παιδί ήμουν πάρα πολύ έντονη και αγοροκόριτσο, έπαιζα ποδόσφαιρο. Η μαμά μου μου είχε φέρει κάτι παπάκια δώρο και από την χαρά μου τα έπνιξα. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο έρωτας είναι αυτό της πρώτης ματιάς, ο έρωτας συμπεριλαμβάνει αγάπη, καθημερινότητα και ρουτίνα. Δεν ήθελα από μικρή οικογένεια και γάμους, μου το έβγαλε ο Δημήτρης», είπε αρχικά η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Στην συνέχεια, η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά λέγοντας: «την πρώτη κίνηση με τον Δημήτρη την έκανα εγώ. ”Μισώ” στον Δημήτρη ότι είναι απόλυτος, όταν τσακωνόμαστε έχει πάντα δίκιο. Ο Δημήτρης δεν μπορεί σε έμενα ότι είμαι αφηρημένη και ξεχνάω πράγματα παντού. Όταν έχουμε να πάμε με τον Δημήτρη κάπου και αργούμε, συνήθως φταίει ο Μακαλιάς. Η μουσική μπήκε στη ζωή μου πολύ νωρίς, ήθελα να φύγω στο εξωτερικό για μιούζικαλ άλλα δεν το έκανα. Λατρεύω όταν συνεργαζόμαστε με τον Δημήτρη, λειτουργούμε πολύ καλά στην δουλεία. Θυμάμαι την συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα πολύ όμορφα, ήταν σαν παιχνίδι για μένα».

«Στο σχολείο είχα θέματα με τα παιδιά, πέρασα λίγο μοναχικά. Φυσικά και αυτομαστιγώνομαι”, το έχω από μικρή αυτό, ήμουν από μικρή σκληρή με τον εαυτό μου. Έχω τρελό θέμα με την καθαριότητα. Θα άλλαζα στο χαρακτήρα μου την γκρίνια, γκρινιάζω για τα πάντα στη καθημερινότητα μου. Αναφέρω τον Δημήτρη ως Μακαλιά, το κάνω από πάντα και δεν ξέρω γιατί», συμπλήρωσε κλείνοντας η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Διαβάστε επίσης