Χριστίνα Λαμπίρη: «Δε θα έκανα εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα, θα έκανα ένα talk show αν μπορούσα να επιλέξω»

Για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και το αν έχει δεχτεί η ίδια κάποια πρόταση μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

«Αν μπορούσα να σταματήσω την τηλεόραση, θα είχα φύγει 1-2 χρόνια νωρίτερα. Επειδή εγώ δίνω ψυχή και σώμα στις δουλειές μου, θέλω να το παίρνω πίσω. Θέλω να περνάω καλά. Αν δεν περνάω καλά, δεν αποδίδω στη δουλειά μου κι αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Άρα, μένοντας παραπάνω από όσο έπρεπε, νομίζω ότι έκανα κακό σε μένα περισσότερο, όχι σε κάποιον άλλον» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα, ούτε καν δε θα έκανα. Αν μπορούσα να επιλέξω εγώ, θα ήταν ένα talk show συνεντεύξεων, έχω ένα format συγκεκριμένο στο μυαλό μου που μου αρέσει πάρα πολύ. Μέχρι εκεί. Αν χτυπήσει το τηλέφωνό μου για εκπομπή, θα σας πάρω τηλέφωνο όλους, θα βγάλω δελτίο τύπου.

Κανείς δε λείπει από την τηλεόραση. Αυτοί που πρέπει να είναι στην τηλεόραση, είναι. Αυτοί που πρέπει να είναι σπίτι τους, είναι σπίτι τους… Θεωρώ άκομψο όταν ένας παρουσιαστής βρίσκεται στη δουλειά του, στην εκπομπή του, να συζητάνε για τη θέση του. Το θεωρώ απόλυτα unfair» πρόσθεσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε επίσης