Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα – Αντωνά: «Και μαζί να είναι, μια χαρά! Ποιο είναι το θέμα σας;»

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 4/6 έχει δει το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Το στιγμιότυπο δημοσιοποιήθηκε λίγες μέρες αφότου είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν τη Μαρία Αντωνά να είναι και πάλι ερωτευμένη με γνωστό παρουσιαστή – δημοσιογράφο.

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της τον Νάσο Γουμενίδη που ήταν εκείνος που έφερε στο φως τη φωτογραφία από την έξοδο της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα (στην παρέα τους ήταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου καθώς και ο Πάνος Καλίδης με τη Λεάννα Μάρκογλου)

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

«Αρχικά οι άνθρωποι τρώνε, δε βλέπω κάτι περίεργο. Κι εγώ αυτό λέω, που ξέρεις αν είναι απλά παρέα; Δεν τον πήρες ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις;» ήταν το πρώτο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί και ο Γιώργος είναι απέναντι, και προσωπικά μου έχει φερθεί πάρα πολύ ωραία και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Το θέμα το βγάζουμε γιατί παίζει παντού αυτή τη στιγμή. Αν το είχα δει εγώ με τα μάτια μου, δε θα το έπαιζα ποτέ, δε θα το έλεγα ποτέ, όπως δε θα το έπαιζε ποτέ και ο Γιώργος για μένα. 

Δε θα το έλεγα. Δεν είμαι ρεπόρτερ εγώ. Κι εμένα μπορεί να με έχουν δει έξω με κάποιον άνθρωπο, τι σημαίνει, ότι θα το πούνε; Μπορεί να είναι κάτι στην αρχή μιας σχέσης, στην αρχή ενός φλερτ. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη δικιά μου θέση. Από εκεί και πέρα, επειδή αυτό είναι viral από το πρωί, δε καταλαβαίνω ποιους ενοχλεί;» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ο άνθρωπος είναι μόνος του εδώ και πολύ καιρό, έχει παιδάκια μεγάλα. Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του, είναι πολύ διακριτικός. Για να είμαστε αντικειμενικοί, ούτε παπαράτσι με καμία σύντροφο, ούτε έχει επιβεβαιώσει κάτι, ούτε τίποτα. Έχει προστατεύσει την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό θέλω να είμαστε προσεκτικοί. Το ενδεχόμενο να είναι επαγγελματικό ραντεβού και να θέλει να της προτείνει κάτι για του χρόνου; Πάντως, αν είναι μαζί μια χαρά.

Εγώ έχω φίλες που τον γουστάρουν τον Λιάγκα. Είναι γοητευτικός. Είναι κύριος, ξέρει να μιλήσει… Εγώ από το Σοϊλέδη προτιμώ τον Λιάγκα εκατό φορές… Και μαζί να είναι, μια χαρά, ποιο είναι το θέμα σας;» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης