Μαρία Πολύζου: “Δεν περίμενα ότι ο καρκίνος θα περάσει και το δικό μου κατώφλι ζωής”

Η Μαρία Πολύζου βρέθηκε το πρωινό της Κυριακής στον καναπέ του “Όλα για τη ζωή μας Vita” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού, το 2019.

Μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της, η γνωστή αθλήτρια δήλωσε πως “Σίγουρα κανένας δεν περιμένει στη ζωή του ότι θα έρθει ο καρκίνος. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού, το 2019, ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει ο καρκίνος σε εμένα, το άκουγα αλλά δεν περίμενα ότι θα περάσει και το δικό μου κατώφλι ζωής… Πίστευα ότι ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας όσον αφορά αυτήν την ασθένεια. Πέρασα αρκετούς μήνες στα νοσοκομεία κάνοντας χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

“Ήμουν τυχερή γιατί τερμάτισα αυτόν τον μαραθώνιο νικήτρια και σίγουρα τώρα πια βλέπω τελείως διαφορετικά τη λέξη και την ασθένεια του καρκίνου. Αυτός ο μαραθώνιος για μένα ήταν ευλογία γιατί μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, να είμαι πιο θετική. Πάντα μαθαίνεις και ευτυχώς είμαι καλά στην υγεία μου και τώρα” ανέφερε η Μαρία Πολύζου.

Διαβάστε επίσης