Ελεονώρα Μελέτη: “Η κόρη μου είναι περιπτωσάρα, θα περάσω δύσκολα στην εφηβεία της”

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην κόρη της Αλεξάνδρα, αλλά και το πρόωρο φινάλε του Mega Καλημέρα.

“Το πρόγραμμα της Αλεξάνδρας δεν έχει διαταραχτεί. Απλά τις ώρες που είναι στο σχολείο εγώ τρέχω με χίλια και ίσως λίγο πιο μετά από τις 9 το βράδυ. Δεν έχω μπει σε λεπτομέρειες ακόμα να της πω, θα το κάνω μόνο όταν κριθεί το αποτέλεσμα. Η κόρη μου είναι περιπτωσάρα. Στα 15 -16 και στην εφηβεία θα περάσω δύσκολα. Έχουμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε στο ένα παιδί και σκέφτομαι τι θα γίνει ότι φύγει και θα μεγαλώσει. Με αγχώνουν όσα δεν μπορώ να αλλάξω για την Αλεξάνδρα, σκέφτομαι αν θα την πληγώσει κανείς, αν θα μπλέξει με κάποιον που δεν της αξίζει” είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη για την κόρη της.

“Στο σπίτι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από εξώφυλλα με τη μαμά της. Τα έχω συνειδητά κρυμμένα, δεν θέλω να της δημιουργηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός ότι πρέπει να με ξεπεράσει. Έχω αποσύρει τα πάντα που έχουν σχέση με τη δημοσιότητα της μαμάς της. Τηλεόραση δεν έπαιζε, μόνο κάποια πρωινά με τον μπαμπά της που απλά η μαμά έκανε τη δουλειά της. Αντιλαμβάνεται ότι ξέρω πολύ κόσμο, όχι ότι με ξέρουν. Στα διόδια που με χαιρετάνε, με ρωτάει από πού με ξέρουν και της λέω ότι τους ξέρω εγώ. Ευτυχώς, τα παιδιά στο σχολείο δεν της λένε τίποτα” πρόσθεσε.

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Κρατάω πάντα τα καλά και το καλό είναι, ότι απέκτησα ανθρώπινες ειλικρινείς σχέσεις. Οι υπόλοιπες έχουν αποχωρήσει από μόνες τους. Όποιος ήθελε να φύγει, έφυγε. Δεν μου κοστίζει αυτό. Το είδα και στην παρουσίαση του βιβλίου που ήταν όλοι εκεί, αυτοί που δεν ήθελαν, δεν εμφανίστηκαν. Δεν άξιζε στην εκπομπή αυτή η πορεία” είπε για το φινάλε του Mega Καλημέρα.

Διαβάστε επίσης