“Η Ελένη Μενεγάκη μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου” και τον Ηλία Σκουλά παραχώρησε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης και αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη Φαίη Σκορδά.

“Καλά κάνει ο Παπανώτας και είναι αυστηρός με τον Κασσελάκη. Ο Παπανώτας ήταν πάρα πολλά χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης δεν έχει κλείσει χρόνο. Δεν του φέρθηκε καλά, θα έπρεπε να του πει κι ευχαριστώ;” είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

“Η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν είπε τη φράση “το ξέρω”. Δεν έκανε την έξυπνη, ήταν πάντα στην ώρα της, πάντα διαβασμένη και τέλεια επαγγελματίας. Το σκέφτομαι και συνειδητοποιώ ότι όσα μου έλεγε σαν κορίτσι ότι είναι τα όνειρά της, αυτά έκανε πραγματικότητα. Μου έλεγε “θέλω να δουλέψω, να βγάλω πολλά λεφτά και να κάνω οικογένεια με πολλά παιδιά για να μπορώ να τα μεγαλώσω ωραία”” προσέθεσε.

“Τη Φαίη Σκορδά τη συμπαθώ πάρα πολύ. Δεν έχει πατήσει επί πτωμάτων και κυρίως έχει τολμήσει στην εκπομπή της, μια ανάλαφρη εκπομπή, σε ανθρώπους που εκφράζουν επικίνδυνες απόψεις, ρατσιστικές και άλλες, να τους απαντήσει όπως τους αξίζει” συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης