Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος, πήρα το όνομα της θετής του μητέρας”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος, πήρα το όνομα της θετής του μητέρας”

Στον Γιώργο Κρικοριάν και στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για τα αρνητικά χαρακτηριστικά του εαυτού της: “Αρνητικά θα πούμε, δεν θα πούμε τα καλά τώρα. Είμαι πολύ πεισματάρα, κάποιες φορές νευρική και αγχώδης, θέλω να γίνονται όλα σωστά με τάξη. Έχω μία εμμονή με την τελειότητα, σε όλα, δηλαδή μπαίνω στο σπίτι και εάν ένα φλιτζάνι είναι πιο αριστερά από εκεί που το θέλω, θα το τακτοποιήσω και μετά θα πάω να κάνω τις υπόλοιπες εργασίες μου. Έχω έναν ελαφρύ ψυχαναγκασμό, το δουλεύω όμως πολύ. Προσπαθώ να με βελτιώσω, τα παιδιά μου μού λένε ότι δεν τα έχω καταφέρει πολύ καλά σε αυτό. Οι καλύτεροι κριτές είναι τα παιδιά μας, έρχονται στη ζωή για να μας διδάξουν“.

Εκείνη, όπως δήλωσε, υπήρξε ζωηρό παιδί: “Ήμουν πάρα πολύ ζωηρή και πάρα πολύ καλή μαθήτρια. Η μητέρα μου έλεγε “Αυτή έπρεπε να είναι το αγόρι και εκείνος το κορίτσι”, αναφερόταν στον αδερφό μου. Ήταν ήσυχο παιδάκι, εγώ ήμουν θηρίο“.

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στον πατέρα της και στο γεγονός ότι ήταν υιοθετημένος: “Πήγα στη Νομική για να κάνω το χατίρι του πατέρα μου, που δεν ζει πια. Με αποκαλούσε “Ευρυδίκη” , το όνομα της θετής του μητέρας. Εκείνη ήταν και θεωρούσε εκείνος μητέρα του, δεν είναι τυχαίο που μετά έκανα εκπομπή που έφερνε κοντά ανθρώπους. Ο πατέρας μου είχε υιοθετηθεί στα τρία του, από έναν θείο του και η θεία του που έγινε μητέρα του λεγόταν “Ευρυδίκη”, εκείνης το όνομα φέρω εγώ“.

Περνώντας στην προσωπική της ζωή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ρωτήθηκε πώς γνώρισε τον σύζυγό της, Γιάννη Ακκά: “Τον γνώρισα όταν ήμουν 15 χρονών, πήγαινα πρώτη λυκείου. Τον γνώρισα σε έναν κινηματογράφο, ήμουν με μία συμμαθήτριά του και εκείνος με ένα φίλο του, ήταν φοιτητής τότε. Μας φλέρταραν τα αγόρια, χαθήκαμε μετά. Μετά από λίγα χρόνια συναντηθήκαμε και το θυμηθήκαμε. Μου είχε μείνει στο μυαλό και μάλιστα εκείνη την ήμερα είπα στη φίλη μου “Εγώ να δεις σήμερα εκεί που θα πάμε, θα γνωρίσω τον άντρα που θα παντρευτώ“”.

Από τη συζήτηση δεν έλειψε το “Πάμε Πακέτο”: “Ακόμα περπατάω στον δρόμο και μου λένε για την εκπομπή, τη βλέπουν ακόμα στο Youtube. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει μέσα μου ο κύκλος του “Πάμε Πακέτο”. Δεν προσδοκώ κάτι, νιώθω μεγάλη χαρά που το έχω καταφέρει αυτό και νιώθω πολύ αγάπη για τους συνεργάτες μου που μαζί πορευτήκαμε σε αυτό“.

Και πρόσθεσε: “Δεν κάνω εκπτώσεις, αυτό έχει κόσμος και εγώ το πλήρωσα. Όταν μου είπαν ότι η νέα διοίκηση δεν θέλει να συνεχιστεί η εκπομπή, μου έκαναν αντιπρόταση. Εγώ τους είπα “όχι ευχαριστώ” και σταμάτησα. Έχει μεγάλο κόστος η απόφαση αυτή και οικονομικό“.

Διαβάστε επίσης