Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί σε μαγαζί στο Κολωνάκι – «Έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση»

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης συναντήθηκαν στα βραβεία γαστρονομίας, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου. Φαίνεται όμως, ότι η συνάντηση αυτή δεν ήταν η μόνη για το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1. 

Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συναντήθηκαν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου την περασμένη Κυριακή, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.

«Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης