Οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο ενημερώνουν τη Βασιλική Πολύζου για τα προβλήματά τους (βίντεο)

Στο πλευρό των οδηγών ταξί στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε η Βασιλική Πολύζου. Συζήτησε μαζί τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είτε με την οριζόντια φορολόγηση, είτε με τα βανάκια που έχουν μπει στη δουλειά και δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν εάν τηρούν τους νόμους και τους κανόνες λειτουργίας τους. Στη δημοσιογράφο και υποψήφια ευρωβουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας ανέφεραν επίσης και για την τραγική κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείαςπου σπρώχνει τους πολίτες στις ασφαλιστικές εταιρείες και στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Στο πλευρό των οδηγών ταξί στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε η Βασιλική Πολύζου. Συζήτησε μαζί τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είτε με την οριζόντια φορολόγηση, είτε με τα βανάκια που έχουν μπει στη δουλειά και δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν εάν τηρούν τους νόμους και τους κανόνες λειτουργίας τους. Στη δημοσιογράφο και υποψήφια ευρωβουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας ανέφεραν επίσης και για την τραγική κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που σπρώχνει τους πολίτες στις ασφαλιστικές εταιρείες και στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Διαβάστε επίσης