Μαίρη Μηνά: “Έβλεπα τον Μιχάλη Σαράντη να φλέγεται, να ιδρώνει – Ήταν το πιο ελκυστικό πράγμα”

Καλεσμένη στην “Ελένη” της Πέμπτης βρέθηκε η Μαίρη Μηνά.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον Μιχάλη Σαράντη.

Για τη γνωριμία τους, η ίδια είπε: “Με τον Μιχάλη θαυμάζαμε πολύ ο ένας τον άλλον πριν γνωριστούμε. Γνωριστήκαμε σε μία ταινία, ήταν ένα πράγμα αρκετά έντονο, κανένας από τους δύο δεν μπορούσε εύκολα να αποδεχτεί. Νιώθω ότι κάτι αισθανθήκαμε να συμβαίνει, το οποίο δεν μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε και έμπαινε η λογική να το καταστείλει“.

Το ότι ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του στη δημιουργία της σχέση τους: “Νομίζω ότι επηρέασε. Εγώ το ταλέντο το βλέπω στη θέαση, όταν βλέπω κάτι και αντιλαμβάνομαι ότι έχει μία φωτιά και ένα πάθος… Εγώ αυτό ερμηνεύω ως ταλέντο, μία αφοσίωση σε κάτι, ό,τι και να είναι αυτό. Τώρα, το ότι ο Μιχάλης είναι ηθοποιός και τον έβλεπα πάνω στη σκηνή να φλέγεται, να ιδρώνει, να κοπιάζει, να λάμπουν τα μάτια του, για μένα αυτό ήταν το πιο ελκυστικό πράγμα και το πιο γοητευτικό σε εκείνον. Οπότε, το ότι είναι ηθοποιός έπαιξε ρόλο, δεν είναι λίγο να βλέπεις έναν άνθρωπο και θέλεις λίγη από αυτήν την ορμή, να την πιάσεις , να την κάνεις δική σου. Ο ένας μπορεί να το λέει “ταλέντο”, άλλος “φωτιά”, είναι το ίδιο στοιχείο που σε καθηλώνει με το που το βλέπεις και ακόμα σε καθηλώνει“.

Η Μαιρή Μηνά ήταν η Πρωθιέρεια της Τελετής Αφής της Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και αυτό, όπως δήλωσε αυτή ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή: “Όταν ο Μιχάλης ήρθε στην Ολυμπία για την Αφή της Φλόγας το ίδια στα μάτια του. Ήταν σαν να έγινε μία υπενθύμιση της εικόνας και της αίσθησης που με είχε πρωτοδεί. Δε το μιλήσαμε, δεν το ανοίξαμε αλλά το είδα στα μάτια του“.

Η Μαίρη Μηνά δεν έκρυψε ότι ο ερχομός της κόρης τους έφερε άλλες ισορροπίες στη ζωή τους: “Άλλαξαν όλα με τον ερχομό του παιδιού, ήρθαν όλα τούμπα γιατί είναι το πιο δύσκολο project που μπορεί να μπει ένας άνθρωπος“.

Διαβάστε επίσης