Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο»

Αυτή την ώρα η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, το Μεγάλο Σάββατο.

Ο Σταμάτης Φασουλής εμφανίστηκε από τους πρώτους, συντετριμμένος, και χρειάστηκε να μείνει μόνος για μερικά λεπτά με τη σορό της αγαπημένης του Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Έφυγε, είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για εμάς που είμαστε η θεατρική της οικογένεια, αλλά για όλους τους Έλληνες. Η Άννα σφράγισε με τη φωνή της και με την παρουσία της την Ελλάδα. Είναι μια ολόκληρη εποχή που φεύγει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», τόνισε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα σήμερα. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Η Άννα υπήρξε ένα δυναμό για την καριέρα μας και για μένα και για τον Θανάση, μας έδινε έμπνευση όχι γι’ αυτά που έπαιζε μόνο αλλά για όλα όσα έχουμε γράψει στον χώρο της κωμωδίας. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια και αυτό φαίνεται από το πόσο συγκλονισμένος είναι ο κόσμος», ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρίσκονται, επίσης, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου είναι: Σπύρος Μπιμπίλας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Παντελής Καναράκης, Κάτια Δανδουλάκη, Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιώργος Κιμούλης, Παύλος Ορκόπουλος, Τζόυς Ευείδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ελένη Καστάνη κ.ά.

Δες τις εικόνες:

Διαβάστε επίσης