Η Μαίρη Μηνά για τον Μιχάλη Σαράντη: “Υπήρχε κάτι έντονο όταν γνωριστήκαμε, που κανείς από τους δυο δε μπορούσε να δεχτεί”

Η Μαίρη Μηνά βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 9/5 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, τον σύζυγο της Μιχάλη Σαράντη αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή τους ο ερχομός της κόρη τους.

«Σίγουρα το πώς μεγαλώνεις μέσα στην οικογένειά σου, δημιουργεί και ένα κριτήριο για το πως θες να είναι αυτό που εσύ θα δημιουργήσεις στο μέλλον. Οι δικοί μου γονείς έθεσαν τον πήχη αρκετά ψηλά. Όταν μεγαλώνοντας αρχίζεις και αμφισβητείς τα πράγματα, γιατί είναι η φύση μας τέτοια…, άρχισα να θεωρώ ότι όντως οι γονείς μου έθεσαν τον πήχη αρκετά ψηλά και χρειάστηκε να κάνω και έναν απολογισμό και μια ενδοσκόπηση για το τι ακριβώς θέλω εγώ για μένα, το οποίο θα είναι κάτι που θα βασιστεί στις δικές μου ανάγκες και τα δικά μου θέλω, και όχι στο υπέροχο πρότυπο των γονιών μου. Μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς με τον Μιχάλη. Κι εκείνος μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη, πολύ θόρυβο γιατί ήταν μια πολυμελής οικογένεια. Έχουμε ίδιες αξίες, αρετές, ρυθμούς», ανέφερε η Μαίρη Μηνά.

Διαβάστε επίσης