Νανά Παλαιτσάκη: «Πήγα σε ψυχίατρο και μου είπε να το διαχειριστώ» – Η εξομολόγηση για το περιστατικό με τον γιο της

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Σού» με την Ελένη Τσολάκη μιλώντας για την πορεία της στη δημοσιογραφία και το τέλος της συνεργασίας της με το «Mega Καλημέρα» το οποίο έριξε οριστικά αυλαία στην πρωινή ζώνη του Mega.

Αναφερόμενη στη μητρότητα και στη σχέση με τον γιο της, η Νανά Παλαιτσάκη περιέγραψε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές, αλλά και την απόφασή της να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.

«Θέλω να μου πεις, τι κάνει ένα γονιός, μάνα ή πατέρας, όταν ο γιος σου παρουσιάζει τη μηχανή έξω από το σπίτι και σου λέει: “Φεύγω με τη μηχανή και πάω Γερμανία”. Έκανε ταξίδι Ελλάδα – Γερμανία μέσα από τις Άλπεις με διάφορες καιρικές συνθήκες. Τι κάνει για να το διαχειριστεί αυτό μια μάνα; Πήγα σε ψυχίατρο γιατί ήμουν άνθρωπος που οδηγούσε μηχανή».

«Τι να κάνω… να βγω να κάνω την ψύχραιμη και να λέω: “Τι ωραία, πήρε το παιδί μου μηχανή”. Ο ψυχίατρος μου είπε να το διαχειριστώ, ότι πρέπει να το σκεφτώ πολύ ψύχραιμα και σε όλη μου τη ζωή τα μεγάλα γεγονότα ψύχραιμα τα διαχειρίζομαι. Είχα το θράσος να παίρνω τον γιο μου τηλέφωνο και να μην απαντάει και να επιμένω. Και να μου λέει μετά: “Είσαι ηλίθια; Είμαι πάνω στη μηχανή και να σου απαντήσω να σου πω τι;”» ανέφερε η Νανά Παλαιτσάκη για τον γιο της. 

Διαβάστε επίσης